Najnovšie recenzie zo sekcie Variče
všetko ok
- Na horšie časy super
- PRESNE AKO SOM SI PREDSTAVOVALA MOHLA BYT DLHSIA SNURA
- Peknv prevedenie
je v poriadku pekny vzhlad
Kvalitné dielenské spracovanie.
Medzi výhody patrí šikmá plocha ovládania ku ktorej sa dá dostať aj keď je na variči hrniec.
- pohoda
Veľká platnička je v poriadku ale malá hreje málo - dá sa použiť len na zohrievanie a nie na varenie. Čo sa týka bočných rukovätí, ktoré si musí zákazník namontovať sám, tak tie sú konštrukčne veľmi špatne navrhnuté, nakoľko menšie skrutky na prichytenie prejdú cez otvor rukoväte a tým pádom sú nefunkčné. Rukoväť je tak prichytená len jednou skrutkou - tou väčšou, čo je nepostačujúce. Výrobok by som vrátil ale vzhľadom na to, že už som ho použil sa to nedá.
indukcny varic funguje ako ma, ovladanie po chvile zvladli aj moji okolo 80 rocni rodicia.
produkt by som odporucal aj ostatnim akurat asi z ineho obchodu.
preco som kupoval v tomto obchode? lebo chcel som presne tento typ a zrazu vypadol zo vsetkych obchodov, kde bezne kupujem, tak som sa obaval, ze nic ine nezozeniem.
- nemám ešte skúsenosť, varič som kúpila ako záložný zdroj v prípade prerušenia dodávky plynu
Po zapnutí rýchlo zohriaty, po vypnutí ešte dlho hreje,jednoduchá obsluha, pomer cena/výkon
- Dobrý šporak, rýchlo sa nahrieva a aj veľký premiér platničky, dobrý výkon a pekný dizajn
- V čase nákupu cena. teraz je o 40€ drahší :-)
- Funkčný a super back up ak nebude plyn
- Jednoduchá údržba
- kvalita, veľmi slabý výkon, stále sa vypína-zapína,
Neodporúčal by som kúpiť tento výrobok, je to veľmi slabé, ledva zohrieva vodu.
- Jednoduché a praktické,keď sú vonlu horúčavy
Zatiaľ spokojnosť s tovarom.
- Rýchlosť a účinnosť
praktické aj na stanovačku
- Spokojnost
Dvojplatnička - ešte som nevyskúšala, ale dúfam. že bude OK
- Varič plní svoj účel. Na príležitostné varenie stačí.
- Dlhšie trvá,kým zovrie väčší objem vody, ale to pri takýchto varičoch nie je nič neobvyklé.
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »