Najnovšie recenzie zo sekcie Variče
- Elegantný dizajn.
Zatiaľ OK
Veľká spokojnosť z mojej strany.Úsporný a značne urýchľujúci proces varenia.Dizajnovo veľmi pekne vyriešený varič.
- Pri zapínaní produktu vznikli problémy. Nereagoval na hrnce sady BEEM Germany,Rostfrei 18/10, ktoré však podľa návodu reagovali na magnet -ale poslabšie.
- Pekný dúfam že bude dlho slúžiť
splnil moje očakávania
Zatiaľ som ho nepouživala
operatívne použitie, výhodné pre malú domácnosť
- Dobry a spolahlivy
Pretože sa mi pokazila dvojplatnička
- Rýchlo sa nahreju platnicky
- Nie je slovenský ani český manuál,
v prevádzke iba niekoľko dní
zatial funguje a spĺňa určené požiadavky
- pekný dizajn
- malé rozmery
Vyskúšaný, funkčný, pomerne rýchlo sa zahreje
Páči sa nám dostatočná veľkosť aj celkový dizajn produktu, jeho možnosť praktického prenosu.
Zatial som na nej este nevarila, iba som ju zapla a vypla.
- Funguje
- Obrovské rozmery (600x360 mm), očakával som rozmerovo omnoho menšie. Zaberie polovicu priestoru (dosky) na kredenci
- Manuál v SK, alebo CZ nebol súčasťou dodávky. Až na vyžiadanie mi bol emailom zaslaný manuál v CZ v strojom preklade - asi Google prekladač. Príklad nezmyselného prekladu: "4.2 Prosím laskavě v souladu s níže uvedeným požadavkem, pokud je nutné použít plavidlo není vybaveno." Takýchto nezmyselnosti je manuáli množstvo - takže sa nič nedozviete.
- Požadovaný materiál na hrnce podľa manuálu sú: Ocel, litina, smaltované železo, nerezová ocel, pánve/hrnce s plochým dnem s průměrem dna od 12 cm do 22 cm. Doma mám iba takéto hrnce a panvice. Zo 14 takýchto odporúčaných hrncov a panvíc mi doma fungovali iba 2.
Obrovský kuchynský spotrebič ku ktorému si budete musieť dokúpiť hrnce a panvice označené piktogramom "INDUKCIA"
zatial som neskusal...vzhladovo OK
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »