Najnovšie recenzie zo sekcie Variče
- ok
- Rýchle zovretie vody....
Robusná konštrukcia. Dobrý výkon
Pomer ceny a kvality. Splnil očakávanie,
- ako stvoreny do vikendoveho domu, rychla priprava jedla
Kalorik CKP1001
Pridané: 19. decembra 2023
(naposledy upravené 19. decembra 2023)
Zakúpený v 4home.sk
- pasuje mi do kuchyne, cenovo oke
- rýchly ohrev
Ardes 1F601
Registrovaný používateľ
Pridané: 6. decembra 2023
(naposledy upravené 6. decembra 2023)
Zakúpený v Alza.sk
Túto jednoplatničku som kúpil kvôli tomu, že sa mi páči jej dizajn a tiež preto, lebo je indukčná. Oproti iným typom platničiek, je trošku hlučnejšia, pretože ventilátor elektroniku chladí, počas celej doby používania, čo však nie je nič, čo by sa nedalo zniesť. Výhodou indukcie je to, že hrniec, či panvica, sú nahriate, takmer okamžite a keď robím napr. palacinky, panvica je dostatočne nahriata, už po pár sekundách. Jediné, čo na tej platničke pôsobí rušivo, je to, že pokiaľ hrniec, či panvicu už zo zapnutej platničky zložíte, zobrazí chybovú hlášku E0, čo znamená, nekompatibilný hrniec a začne pípať a pokiaľ robíte veľa palaciniek a po každej panvicu z platničky zoberiete, aby ste si mohli naliať ďalšiu dávku cesta a rozliať ho po celej panvici, vtedy je to už dosť otravné.
- Kvalitny varič.Vyzera vyborne a aj tak vari.Spokojnost.Odporučam každemu kto zhana kvalitny indukčny varič.
Je Super
- Super regulácia, ako na plyne. aj na velké hrnce - 20l
nič
- Dizajn krásny, manipulácia veľmi jednoduchá,,, odporúčam
- rychlost zahratia
- dizajn
- Čistenie platničky je jednoduché .
- Za krátky čas sa uvarí jedlo
- Malý vojde sa všade na kuchynskú linku, stôl .
super cena
Jednoducho splna poziadavky na co je urceny a robi to super. Este aj dobre vyzera. Pomer cena/vykon je na jednicku.
- Ešte som ho nepoužil!
Mam skúsenosť
Som veľmi spokojný.
- Ľahké,skladné
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »