Najnovšie recenzie zo sekcie Variče
Funguje super. Fajn cena
- Rýchlosť ohrevu
- Úspora energie
- Prednastavené programy
- Plnohodnotné využitie na chalupe aj v domácnosti ako doplnkový varič. Zrazu až tak nepotrebujem ani mikrovlnku :)
- Hrnce sú použiteľné všetky aj so smaltom ktoré magnetizuju - pozor však na dodržanie teploty u jednoduchého riadu. Obyčajné hrnce sú tenké, aby vám obsah neprihorel :)
- Vzhľadom na krásu a rýchlosť varenia či ohrevu nebudete ľutovať ani kúpu kvalitného indukčného riadu
- Varič je ľahký, prenosný a použiteľný všade kde práve potrebujem
- Priemer spodku riadu takmer maximálny - pre plné využitie aj väčších hrncov.
- Jediné čo ma mrzí, že som tento varič nekúpil skôr a moril sa na chalupe s klasickými elektrickými platňami. Už som ich nepoužil a keby starý sporák nemal trúbu, už je v šrote :). Doma indukcia nastúpi tiež miesto plynu..
- Už nečítajte, kupujte :)
Nedá sa vypnúť pohotovostný režim zariadenia, treba varič vytiahnuť zo zásuvky. Ja som použil kvalitnú redukciu zástrčky s vypínačom. Problém vyriešený (na vlastné riziko). Nepovažujem to za problém.
Dobry
- Dobrá cena aj kvalita
Odporúčam aj ostatným
- Jednoduchý, spoľahlivý, dobrá cena
- Elegantný dizajn
- Ľahké ovládanie výkonu
- Detská poistka - zámok ovládania
- Vyššia, avšak tolerovateľná hlučnosť chladiaceho ventilátora
- super
- Dobrý výkon za slušnú cenu
- Nie je deleny povrch
- rýchlo sa zohreje
- dobrý priemer/veľkosť varnej platne
- silný výkon aj na najnižšom stupni
K úplnej spokojnosti mi chýba možnosť variť na nižšom výkone. Napr. vývar alebo niečo, čo treba variť na miernom ohni tu nespravím, lebo to silno vrie. Ale inak ok.
Neviem ohodnotiť tento varič, nakoľko mi nebol doručený, kvôli vypredaniu. Ale som spokojná, že mi dali vedieť e mailom, že tovar je vypredaný a behom troch dní mi vrátili peniaze .
Silvercrest SDI 3500 D5 + 2300 D5 SODI 3500 D5
Pridané: 19. októbra 2023
(naposledy upravené 14. novembra 2023)
Zakúpený v lidl.sk
Zatiaľ nám indukčné variče od Lidlu fungujú, aj tie staršie, sú praktické a za výhodnú cenu
Zatiaľ funguje výborne,obava z lacného nefunkčného výrobku sa nepotvrdila.veľmi pekný dizajn výrobku a praktické ľahké vhodné na cestovanie.
- Rychle zohriatie
- lahke cistenie
- jednoduche ovladanie
- Surely produkt
- velky skok medzi 2 a 3 stupnom
Urcite tento vyrobok nestoji za tu cenu. S kvalitou som sice spokojny, ale ta cena za to nestoji. Jedine preco som to nevratil, lebo to potrebujem a vyuzivam denne
Vsetko ok
tovar podľa očakávania, funkčný, zatiaľ málo používaný, dobrá cena
- rýchlo pridevie vodu k varu
- bezpečné, nič nehorí; pri odstránení nádoby z platne sa indukcia vypne; indukcia nezohrieva nič neferomagnetické, takže nemôže zapáliť niečo, čo sa omylom dostane na platňu
- nevzniká vlhkosť, ktorá vniká horením plynu
- dostatočne veľký; pokojne dám na jednu plaťnu wok a na druhú veľký hrniec
- príjemné ovládanie výkonu otočným kolieskom
- dosť hlučný, ale dá sa to akceptovať
- ovládanie výkonu je po veľkých skokoch 200W, nie je jemné nastavenie ako pri plyne, kde si nastavíte presný bod, kedy voda jemne buble; stáva sa, že pri jednom nastavení sa nič nedeje a pri druhom vyskakuje voda z hrnca
- zatial dobre
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »